Forum -> Kiedy rozpoznaliście tą chorobe u siebie?

Tytuł:Kiedy rozpoznaliście tą chorobe u siebie?
Autor:Karol
15.2.2011, 13:13
tak ja w temacie kiedy rozpoznaliście tą chorobę u siebie?

Autor:Marta
15.2.2011, 14:34
Pierwsze objawy bielactwa zauważyła u mnie mama już w szkole podstawowej, nie sprawiały mi problemu dlatego się tym nie przejmowałam za bardzo, starałam się chować palce przy opalaniu i już. Niestety w zeszłe lato pojawiły mi się plamy na nosie, myślałam, że to jest łupież pstry dlatego zaczęłam leczenie, niestety teraz znowu wyszły mi plamy Muszę się teraz jakoś ratować

Autor:sylwek
16.2.2011, 08:20
Moja koleżanka również choruje na to ale wszyscy znamy ją taką od zawsze i przyzwyczailiśmy się, a ona nawet tego nie ukrywa, jest bardzo ładną pogodną dziewczyną chociaż pewnie na swój sposób to w sobie przeżywa

Autor:wiki
16.2.2011, 11:31
ja też mam to paskudztwo (tak je nazywam)tylko nie wiem czy to ma wpływ ale towarzyszy mi często ciagły ból głowy :( ostatnio jednak zaczełam stosować Pyralginę i pomogło wiec kochani jak macie przy bielactwie bole glowy to moge wam ja polecic dziala na prawdę

Autor:patrycja
17.2.2011, 08:58
powiem wam tak ten lek jest dobry praktycznie na każdy ból na mnie działa

Autor:kinga
17.2.2011, 13:28
ja tez ma bielactwo i wiem ze można stosować ten lek przy różnych bólach i gorączce

Autor:krysia
22.3.2011, 12:27
mam bielactwo od 26 lat. Z początku moja mama chodziła ze mną po różnych lekarzach i próbowalismy je leczyć co dało mizerny efekt na białych plamach pojawiły się plamy z za dużą zawartością xxxąda to nieciekawie , ale z biegiem lat nauczyłam się z tym żyć.Doszłam do wniosku że nie warto tym się zamartwiać skoro to nie boli xxx już mój defekt,który mnie wyróżnia z tłxxx ,że bolało jak ktoś się spojrzał z obrzydzeniem czy znacząco na mnie szczególnie xxxślę więc że leczenie tej nieuleczalnej choroby to strata czasu,bardziej pomoże tu psycholog który pomoże nam ugruntować nasze poczucie własnej wartości.

Autor:anna
24.7.2011, 09:17
moja corcia ma 6lat i zaczęły jej wyskakiwać na łokciach,kolanach,kostkach u nog białe plamy podobno jest to bielactwo nie wiem co dalej robić...

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Jakiego koloru jest zielona piłka?