Forum -> Stres związany z bielactwem

Tytuł:Stres związany z bielactwem
Autor:Matysia
23.5.2011, 10:24
Witam! mam taki problem, choruję na bielactwo i czuję się z tym bardzo źle. Z tego powodu bardzo się stresuję. Kiedyś miałam inne problemy i dzięki wskazówkom pokazanym na stronie: stres-xxx jakoś mi się polepszyło. Jednak teraz to wszystko jest silniejsze ode mnie. Boję się, że będę wyglądać jak łaciata krowa i ogólnie źle się czuję psychicznie. Mam nadzieję, że tutaj znajdę jakieś rady i wsparcie. Czy ktoś ma taki sam problem mógłby mi coś poradzić? Pozdrawiam Serdecznie

Autor:kasztan
26.5.2011, 14:22
Cześć Obecnie akceptuje u mnie bielactwo Pojawiło się ono niecało 2 lata temu Na tą chwilę występuje ono na dłoniach oraz na twarzy W tym roku nieco się powiększyło na prawej dłoni Pewnego czasu powodowało u mnie pogorszenie samopoczucia,lecz doszedłem do wniosku że należy je zaakceptować Pozdrawiam

Autor:kasztan
26.5.2011, 14:28
Postanowiłem nie zaglądać na zdjęcia które przedstawiają osoby które mają taka dolegliwość skóry Niektóre są przerażające,lecz oglądanie ich mogłoby powodować że dana osoba je przeglądająca mogłaby zacząć coraz bardziej się martwić że jej skóra będzie wyglądała podobnie,a przez to pogorszyłaby swoje samopoczucie

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co lepiej pływa: kowadło czy rekin